fbpx
01Jan

5 nieuwe ideeën om met je iPad nooit meer een ‘paintersblock’ te hoeven hebben

Doen:

 

 1. Sta open voor nieuwe schildertechnieken;
 2. Schrijf op: welke kunst op je iPad wil je dit jaar maken?
 3. Wat zijn jouw sterke punten met tekenen en schilderen? Schrijf ook op en ga deze verder ontwikkelen. Vraag ook aan vriendinnen wat ze het mooiste aan jouw schilderijen vinden. Schrijf op.
 4. Volg een cursus of bestudeer een goed boek over (iPadschilder-)technieken; zie ‘gratis cursussen’ op mijn website.
 5. Blok 2 dagdelen of meer per week af om  bezig te zijn met tekenen, schilderen en kunst; (ben je momenteel een student aan de academie, houd ruim rekening met de tijden van feedback en het plaatsen van nieuwe lessen: wanneer hoef je niet met stress te werken, wanneer ben je het meest gemotiveerd). 
 6. Verzamel veel leuke kunst-ideeën op Pinterest, teken wat na en neem er iets van mee naar jouw eigen kunst. Dit is een uitgangspunt om daarna nog meer JOUW stijl te ontdekken.

Met alleen  goede voornemens kom je er niet

Hoe vaak geloofde ik zelf dat wat ik op een schildersclub deed, ik ook best in mijn eentje thuis kon doen. En elke keer trapte ik daarin. Thuis, alleen, deed ik NIETS.

 

 

Ik heb het nodig om buitenshuis te gaan schilderen, of online met deadlines, masterclass workshops te volgen of voor expositie’s werk te maken.

En jij? 

Gun jezelf feedback, sparren of mooie kunstadviezen en blijf niet alleen ‘worstelen’.   

IK WENS JE HEEL VEEL SUCCES, MAAR VOORAL VEEL PLEZIER met jezelf ontwikkelen met tekenen en schilderen. Natuurlijk met behulp van jouw iPad of tablet. Ontwikkel jouw creatieve talenten!

 

Luister hier naar het grote voordeel van schilderen op een iPad,

Met lieve groeten van

Rita

P.s  tot slot nog een grappig promotie-filmpje over schilderen op je iPad, maar zeker met een kern van waarheid: kijk nu

 

Dit artikel is een bewerking van een artikel uit 2013

Een reactie op “5 nieuwe ideeën om met je iPad nooit meer een ‘paintersblock’ te hoeven hebben

 1.    Rietje schreef
  op

  Door weer intensief met de iPad cursus bezig te zijn, word ik weer getriggerd om andere kunstvormen te beoefenen, in de kersttijd heb ik veel collages gemaakt met behulp van kranten en bladen op karton wat ík nog had liggen, was ook weer leuk om te doen en heb ook n paar schilderijen gemaakt van werken die ik met de iPad heb gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen
Zoeken

Start vandaag met schilderen op de iPad. Vraag 3 GRATIS lessen aan.