fbpx
18Sep

Janneke de Lange

En nu geef ik zelf kunst-les met de iPad…

Vorig jaar kreeg ik het idee om wat meer met mijn creativiteit te gaan doen. Maar wat zou dat gaan worden? Toen bleek er een kortdurende challenge te zijn om met schilderen op een iPad kennis te maken. Dat leek me wel wat…

vooral geen verplichtingen. Op een gegeven ogenblik (Rita: na korte cursussen) heb ik mezelf overgehaald om een schilder-  coachingstraject van een half jaar (vooral niet te lang….) bij Rita zou gaan volgen. Dat was een hele stap en…ik had er zin in!

De lessen zouden ook ondersteund gaan worden met skype-gesprekken. Ik was heel benieuwd wat dit allemaal voor mij zou gaan doen. Intussen heb ik al heel wat schilderingen en tekeningen op de I-pad gemaakt. De eerste tips die ik van Rita mocht ontvangen, bleken een goede push voor me te zijn.

Nu ben ik zelfs trots op wat ik maak en toon ik mijn werk met plezier op FB en aan anderen in mijn omgeving. Ik krijg intussen bijzonder leuke reacties op mijn creaties!

Het bleek mij zo goed te doen, dat ik de challenge ook aan mijn zoon heb aangeraden. Hij is er ook blij mee en maakt intussen de prachtigste schilderingen.

Dus Rita……je bent nog niet van me af.

Het half jaar dat bijna voorbij is, blijkt nu, ja echt waar….om meer kennis, kunde en inzicht te vragen!

Ik ben heel benieuwd hoe we samen verder kunnen gaan op het creatieve coachingspad!

Inloggen
Zoeken