Reviews van cursisten

Benieuwd wat andere vinden van de cursussen? Hieronder lees je het!

Manuela Vermeeren als “Vip” – cursist

Skypen in de “Vip” - opleiding.

De skype-gesprekken vind ik fijn. Zeker omdat ik het gevoel heb dat het gesprek tussen gelijken dan wel gelijkgestemden is. Ik vind het leuk dat je ook veel van je eigen ervaringen en onderzoeken met me deelt, Rita. Ik heb er nu twee gehad en was vooraf nerveus, omdat ik me voor mijn gevoel helemaal niet goed had voorbereid. Tijdens het gesprek merk ik dat dat nog best meevalt: ik kan bij mezelf blijven. Vind ik belangrijk, want als er een is die heeft leren behagen dan ben ik het wel: door mijn werk als ontwerper heb/had ik altijd diverse groepen tijdens een opdracht die allemaal tevreden gehouden moesten worden.

Margo v.d. Berg

Aanboren creativiteits-ader.

Het is heel fijn om sturing te krijgen in je werk. Rita Koolstra doet dat heel goed! Niet belerend, laat je jezelf ontwikkelen. Op een tablet tekenen/schilderen boort je creativiteits-ader aan!!
Arendje Tijssen

5 sterren op facebook.

Alle sterren die er zijn voor Rita ! Het kan zijn dat dit je leukste hobby wordt sinds je jonge jaren. Doen dus !
Anneke Burger

Meer ideeën.

Het is leuk om met een groep op te trekken. Je ziet veel verschillende uitvoeringen van dezelfde opdracht. Het is ook geweldig om op doek te beginnen, een foto te maken met je iPad en mogelijkheden uit te proberen met de verschillende teken en schilderapps. Of andersom een idee beginnen op je iPad en op doek verder gaan. Door de lessen van Rita leer je die apps goed kennen en gebruiken, terwijl je er in je eentje misschien de brui aan zou geven. In ieder geval niet zo ver zou komen.
Anne-Riet

Mogelijkheden verleggen.

Het inschrijven voor een gratis 10 dagen challenge heeft mijn leven veranderd. Hoe? Ik heb mijn tekentalent ontdekt en ik ben dat talent meer en meer gaan vertrouwen én gebruiken dankzij de wijze lessen van Rita. Ogenschijnlijk moeiteloos weet zij me aan te zetten tot het verleggen en verkennen van mijn mogelijkheden. Het nadeel is dat er niet een ‘real life’ ontmoeting plaatsvindt. De voordelen wegen zwaarder. Ik kan het iedereen aanraden eens wat lessen bij Rita te gaan volgen. Waarschuwing; je krijgt er gegarandeerd een hobby bij!
Joke De Haas-de Kleuver

Super fijn leesbaar.

Rita, bedankt voor het prachtige E-book. Het is erg verzorgd, vrolijk, modern, super fijn leesbaar en vol leuke tips en ideeën. Veel succes met al je creatieve activiteiten en inspirerende kunstwerken.
Jacob Voerman

Maar dit was wat anders.

Ik wilde naast mijn schilder- en tekenwerk graag eens wat nieuws doen. Normaal zit ik ‘s avonds op mijn kamer te tekenen en te schilderen. Tot ik de site van Rita Koolstra ontdekte, de iPad-kunstacademie. Ik heb toen contact met haar gezocht en er ontstond direct veel enthousiasme over en weer. Ik besloot de cursus te doen. Rita had altijd een goed advies – feedback was altijd goed en opbouwend en ook om tot een eigen stijl te komen, was voor Rita erg belangrijk en bespreekbaar. Er is een fijne chemie ontstaan in de contacten met Rita. Ik ben daar erg blij mee en geeft mij een goed gevoel om er weer tegenaan te gaan.
Ineke Bakker

iPadkunst wel echte kunst.

Tekenen op de ipad was enkele jaren geleden voor mij iets ondenkbaars. In mijn beleving kon dat geen kwaliteit hebben. Toen ging ik een keer een weekend weg en had geen schetsboek bij me, wel mijn ipad. Ik zat op een terrasje en ging mensen tekenen op de ipad. Wat vond ik dat leuk om te doen. Wat leer ik veel nieuwe dingen en het allerbelangrijkste voor mij: ik begin mijn iPad-werk steeds meer te waarderen. Ik ben er trots op, laat soms dingen afdrukken; ik heb er een nieuwe manier van werken bijgekregen en deze manier is volledig gelijkwaardig aan alle andere kunst uitingen.
Iris Slock

De leukste lessen.

Ik heb al 2 jaar een tablet … in huis liggen en nog nooit gebruikt. Ik zit hele dagen achter de computer. Ik schilder met echte verf. Maar voor deze lessen heb ik uiteindelijk een ipad aangeschaft en na les 1 van Rita zit ik er dagelijks op! Kan hem niet meer missen! Rita laat een demo zien die stap voor stap rustig uitlegt wat je kan doen met bijvoorbeeld je kwast maar ook haar enthousiasme bij het uitleggen van een opdracht zet je aan het werk.
Hennie Beens

En heb daar echt geen minuut spijt van gehad.

Ik heb een paar jaar (2009-2010) een cursus gevolgd in de buurt, maar moest er altijd voor reizen en dat in de winter. Niet echt prettig.En toen las ik een stukje over iPad schilderen en vroeg mij af of dat ook op een tablet zou kunnen. En ja hoor, dat kan. Er werd een gratis cursus aangeboden:  “Zelfs vindt de mus een huis”. De titel sprak mij enorm aan, maar ik had er niet de juiste tablet of iPad voor. Maar o, wat was het mooi om te doen. Na veel overweging en overleg heb ik besloten om een iPad aan te schaffen, haha, alleen voor het schilderen en een minicursus te volgen. En heb daar echt geen minuut spijt van gehad. Wat heb ik daar veel van geleerd! En nog kijk ik steeds weer terug naar de informatie en voorbeelden. Ik ben daardoor ook weer meer op doek gaan schilderen.
Inloggen
Zoeken

Hi, al gezien? Vandaag kun je 3 GRATIS lessen met gratis challenge downloaden 'schilderen op een iPad'