LIesbeth Melles-Bakker

Liesbeth Melles

Door mijn zus Ineke kwam ik in aanraking met het tekenen op de ipad.
Ik heb de programma’s 53 Paper en Artset gedownload en …

 

 

ben er mee begonnen in een vakantie.

Meestal neem ik wel een schetsboek en aquarelverf mee maar deze keer was ik dat vergeten. Elke avond zat ik nu te schetsen en te schilderen op mijn iPad en dit vond ik verrassend leuk.

Via Ineke kwam ik in contact met Rita en heb in juli 2015 een gratis proefles gevolgd. Erg leuk en het jaar daar op ben ik gestart met de gratis cursus Artrage.

 

Artrage

Dit was best pittig want we kregen veel opdrachten en ik had niet altijd tijd om wat in te sturen. Toch was ik erg enthousiast geworden om met dit programma te werken en toen Rita in september de betaalde cursus Artrage Vervolg en Brushes Redux aanbood hoefde ik niet lang na te denken om hier aan mee te doen.

Ondertussen had ik een Frozen Shoulder opgelopen. Schilderen achter een ezel lukte niet meer, maar zitten op de bank met mijn iPad en heerlijk creatief bezig zijn lukte prima.

Rita biedt nu twee lessen per week aan en dat is prima te doen.

De besloten Facebookgroep vind ik goed bedacht. Je ziet elkaars werk, je kan tips en tops geven en krijgen en Rita kijkt mee, geeft goed advies en feedback op je ingezonden werk.

De lessen van Rita zijn vol van artistieke inspiratie, de filmpjes geven een duidelijke uitleg. Ik leer veel, niet enkel hoe met de programma’s te werken, maar ook over bijvoorbeeld kleurgebruik en compositie. Elke week kijk ik uit naar een nieuwe les.

Liesbeths eigen website

Ik bedacht mij dat het bijna maart is en dan is de cursus voorbij. Gelukkig vertelde Ineke mij dat er een masterclass portretschilderen in april komt.
Schrijf mij maar in Rita!Ondertussen heb ik mijn eigen website gemaakt met ipadkunst en schilderijen,
doe ik met een iPad schilderij(afgedrukt op aluminium) mee aan een expositie in museum Stad Appingedam en schilder ik dagelijks op mijn  iPad met heel veel plezier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]